Meteen naar de inhoud
Home » Motor Rijbewijs Kopen

Motor Rijbewijs Kopen

Motor rijbewijs kopen in Nederland & België

Motorrijbewijs kopen met registratie? Dat kan in Nederland en België. Het was nog nooit zo makkelijk om een motor rijbewijs te kopen in 2023. Wij zijn er voor de klant. In veel gevallen adviseren wij klanten wat voor motorrijbewijs zij kunnen kopen. Het moet namelijk wel kloppen met de wettelijke vereisten en termijnen. Hieronder staan wat belangrijke voorwaarden, waar aan gehouden dient te worden om alles waterdicht te houden.

Motor rijbewijs kopen

Wilt u liever een andere soort rijbewijs kopen? Of hebt u andere vragen, of wilt u zo snel mogelijk het rijbewijs bestellen?

Klik dan nu op contact en stuur ons een bericht. Wij helpen u zo snel mogelijk verder

Waar moet ik op letten tijdens het kopen van een motorrijbewijs?

Voor het aanvragen van een motorrijbewijs is er een minimumleeftijd van 18 jaren verplicht. In sommige EU-landen geldt een afwijkende minimumleeftijd of worden aanvullende eisen gesteld maar in Nederland niet. Er zijn geen maximumleeftijden voor rijbewijshouders. U mag uw rijbewijs houden zolang u medisch gezien in staat bent om te rijden. Uw arts kan u een verklaring daarover geven. Wel moet u natuurlijk rekening houden met het feit dat u optijd moet verlengen, dat voorkomt problemen.

  • Leeftijd: 18+
    Gewone motorfietsen categorie A1, verder heb je ook categorie A2 Een rijbewijs voor categorie A2 kunt u meestal pas aanvragen als u ten minste twee jaar ervaring heeft als bestuurder van een motorfiets van categorie A1. Maar bent u wat ouder, meestal minimaal 24 jaar, dan kunt u het direct behalen. Auto’s, categorie B, BE Middelgrote voertuigen, categorie C1, C1E
  • Leeftijd: 20+
    Zware motorfietsencategorie A Een rijbewijs voor categorie A kunt u meestal pas aanvragen als u ten minste twee jaar ervaring heeft als bestuurder van een motorfiets van categorie A2. Maar bent u wat ouder, meestal minimaal 24 jaar, dan kunt u het direct behalen.

Wat voor soort motorrijbewijs?

Klik op motorrijbewijs om na te gaan welke motoren u met welk soort motorrijbewijs mag rijden. Wij zullen u altijd om uw leeftijd vragen om na te gaan wat mogelijk is met de wettelijke regelingen. U kunt ons altijd alles vragen dus ook als u er niet uit komt.

Veilig en snel een motorrijbewijs kopen bij www.rijbewijskopen.org kan nu in Nederland en België. Koop vandaag nog uw rijbewijs. Wij staan 24/7 klaar om uw wensen te vervullen.

Marktleider sinds 2015

Een motorrijbewijs kopen was nog nooit zo makkelijk. Klik op contact om een motorrijbewijs te kopen in 2023.